Πολιτική Επιστροφών

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής των  προϊόντων, για οποιοδήποτε λόγο, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του σχετικού παραστατικού (Ν.2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών). Τα έξοδα επιστροφής / αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη στην εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών (το κόστος καθορίζεται από την εταιρεία που επιλέγεται, ρωτήστε τον εκπρόσωπο της εταιρείας).

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο είδος οποιασδήποτε κατηγορίας προϊόντων.

Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να συνοδεύονται από την αρχική τους συσκευασία, τα καρτελάκια σήμανσης και τα συνοδευτικά έγγραφα αγοράς τους (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Δελτίο Αποστολής, κλπ).

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής, αντικαταβολής (αν υπάρχει), το ΦΠΑ 24% καθώς και τα έξοδα επιστροφής.

Φθαρμένα ή κατεστραμμένα προϊόντα από εμφανή υπαιτιότητα του πελάτη , δε γίνονται, σε καμία περίπτωση, δεκτά.

ΑΛΛΑΓΕΣ

-Αλλαγές και επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα της κατηγορίας BAZAAR δεν γίνονται δεκτές.

-Δωρεάν Αλλαγές σε προϊόντα (εκτός bazzar) πραγματοποιούνται σε προϊόντα αξίας 99€ και άνω. (Αφορά μεμονωμένα προϊόντα)

-Αλλαγές σε προϊόντα αξίας κάτω των 99€ πραγματοποιούνται με επιβάρυνση μεταφορικών του πελάτη, ρωτήστε την εταιρεία μεταφορών της επιλογής σας.)

Το FilippopoulosShoes.gr λειτουργεί με γνώμονα την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, αν παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα, ώστε να προβούμε στην αντικατάστασή του, με δική μας επιβάρυνση.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία με αίτημα:

  • email στο info@filippopoulosshoes.gr  ή
  • τηλεφωνικός στο 2622 400 163

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή εάν πρώτα δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία με το κατάστημα μας.